Komunitas Hijau Fisika (KHAUF)

UPI Bandung, Jawa Barat – INDONESIA

Dideklarasikan Pada Tanggal 02 April 2000 di Gunung Tangkuban Perahu

“Merupakan Unit Kegiatan Khusus (UKK) HMF yang bergerak dibidang kepencintaalaman”

Informasi lebih lanjut klik:

http://khauf-adventure.blogspot.com

Assalamu’alaikum

WILUJEUNG SUMPING kasadayana anggota KHAUF dina blog personal kuring ieu …
>> Mun aya pesen keur kuring atawa keur barudak nu sanes, mangga atuh tiasa ketik didieu kasep/geulis…
>> Mun bade curhat sok atuh.. diantosan, sugan kuring tiasa ngabantosan.
Sederhanana kieu, page/halaman ieu mangga wae keur barudak khauf.. supados KOMUNIKASI urang sadaya berjalan always.. (
Punteun bilih aya salah2 kata)

>>> Nah, bagi para KHAUFI dimanapun akang/teteh berada.. hayoo tinggalkan pesannya disini ya.
“absen..absen euy!”
Oke..ditunggu. BRAVO    

Wassalamu’alaikum

A Syafran Ekasapta

(Bagong Boker, T-041/KHAUF)